The Basic Principles Of بسته بندی اثاثیه منزل

من باهمسرم پیش مادرم زندگی میکنم در یکی از اتاقهای خونه .اگر خواستم از اتاق دیگری استفاده کنم اذیتم میکنن. حتی وقتی حرف وراثت میشود میگن تو حق اضحارنظر نداری.

باسلام و خسته نباشید همسر من یک خانه دارند ک نصف آن قانونی بنام بنده میباشد.خواستم ببینم بعد از فوت شوهرم اموالشان ب تنها پسرم ک ۴ ساله است میرسد یا پدربزرگِ پدری اش ؟ و اینکه پدربزرگ ایشان بعد از ۷سالگیه پسرم میتواند قیمومتِ فرزندم را از من بگیرد؟ پاسخ وکیل :

سلام،همسر بنده فوت شدن انحصار وراثت انجام دادم ویک چهارم بنده،یک ششم مادر همسرم ویک ششم پدر همسرم درگواهی انحصار وراثت ثبت شده،الان برام سوال پیش آمده،سهم یکدانه پسرم رو در آخر نوشته شده مابقی ما ترک برای پسرم میخوام بدونم یعنی چقدر است و اینکه سهم شش دانگ آپارتمان برای هر کدام چقدر تعیین می‌شود ممنون وتشکر

برای تشخیص امکان ارث بردن برادرزاده ها و خواهرزاده های شما از پدرتان مهم این است که مشخص شود در زمان فوت پدر آیا برادرهای شما زنده بوده اند؟ که اگر بوده اند فرزندان آنها نیز ارث می برند.

وفوت احتمالی ایشان ،تکلیف وسهم من ازاین ملک باتوجه به داشتن دو فرزند دخترم و همچنین تعلق احتمالی سهمی ازاین ملک به مادروبرادروخواهران خانمم نیز چطورخواهدبود.

برای تقسیم چندین سال هست به این مشکل برخوردیم لطفاً کمک کنید

در فرض سوال شما سهم هر پسر دو برابر سهم یک دختر است نه دو برابر سهم هر دختر.

سلام.خیر این خانم و فرزندان او هیچ ارثی از پدر شما نخواهند برد.

۲_خانمم فقط مادرش درقیدحیاط است دراین شرایط به ایشان هم ازاین ملک سهم تعلق می گیرد.و نیز برای برادر و خواهران خانمم نیز سهمی تعلق می گیرد.

قاعدتاً و آنطور که از توضیح شما بر می آید ورثه متوفی فقط خواهرها و برادرهایش بوده اند.طبیعتاً کلیه اموال هم به خواهرها و برادرها یا فرزندان آنها یا فرزندان فرزندان آنها می رسد.

وفوت احتمالی ایشان ،تکلیف وسهم من ازاین ملک باتوجه به داشتن دو فرزند دخترم و همچنین تعلق احتمالی سهمی ازاین ملک به مادروبرادروخواهران خانمم نیز چطورخواهدبود.

هر کسی در دوران حیات می تواند به طور مستقیم یا به واسطه یک وکالتنامه هر تصرفی که بخواهد در اموال خود بنماید.در فرض سوال شما برادرتان از پدر وکالت دارد و با اعمال وکالت اموال و املاکی را به نام خود و دیگران نموده است.در صورتیکه در چارچوب وکالتنامه اقدام نموده باشد انتقال درست است هر چند که اگر شما مدعی باشید که پدرتان به جهت کهولت سن آگاهی و اشعار لازم را ندارد و به اصطلاح محجور است چون حجر یکی از طرق ابطال وکالتنامه است می توانید با اثبات آن در دادگاه خانواده محل اقامت پدر درخواست ابطال وکالتنامه و در نتیجه ابطال معاملات صورت گرفته توسط برادرتان را بنمایید.

چیزی که شما توصیف کردید اصلا حق شما نیست، مادرتان در زمان حیات می تواند هر طور که دلش می خواهد website و به هر کس که تمایل دارد هر میزان از اموالش را بدهد و این ربطی به مقررات ارث ندارد.

به صلح مناسب در این فرض صلح عمری گفته می شود.لازم به ذکر است همه اینها در فرضی است که آن وصیت نامه یا صلحنامه درست و قانونی تنظیم شده باشد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *